Selecteer een pagina

WaT WIJ DOEN

OnderwijsMedia helpt uitgeverijen en verenigingen met advies en diensten.
Op het gebied van media-exploitatie en innovatieve uitgeef- en verdienmodellen.
Passend bij de doelstellingen en de merken van uitgeverijen en verenigingen.

f

MEDIA-EXPLOITATIE

Media-exploitatie voor uitgeverijen en verenigingen is de kern van OnderwijsMedia. Hieronder wordt verstaan de verkoop van online en offline mediaruimte in:

  • magazines, tijdschriften en kranten
  • websites
  • (e-)nieuwsbrieven
  • evenementen, beurzen, congressen, studiedagen

Exploitatie overige producten en diensten

Teruglopende inkomsten uit abonnees, ledenbijdragen en adverteerders zijn in het onderwijs een duidelijke ontwikkeling. Een zoektocht naar alternatieve inkomstenbronnen en andere verdienmodellen is het gevolg. OnderwijsMedia heeft ruime ervaring met deze modellen en kan u, uiteraard binnen de uitgangspunten van uw doelstellingen en merk, helpen deze mogelijkheden te verkennen.

Mediadiensten

OnderwijsMedia kan uitgeverijen en verenigingen volledig ontzorgen bij de uitvoering van de exploitatie van hun media, door het:

  • controleren en aanleveren van advertenties en banners bij drukker en webmaster
  • opmaken van advertenties en banners
  • beheer en afhandeling van abonnementen inclusief financiële administratie en incasso
  • adviseren over en begeleiden van drukwerkinkoop, handling en verzending

Abonnee- en ledenwerving

Iedere uitgeverij of vereniging streeft naar meer lezers en leden. De hedendaagse uitdaging is echter steeds meer “Hoe brengen we de neerwaartse ontwikkeling van abonnees en leden tot een halt?” OnderwijsMedia denkt graag met u mee en kan samen met u wervingsacties ontwikkelen en uitvoeren.

w

ADVIES

Als uitgeverij of vereniging weet u hoe belangrijk het is om dicht bij de verwachtingen van uw lezers en leden te blijven. Door ons 25 jarig bestaan hebben wij hebben een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd, spreken de taal van het onderwijs en begrijpen wij welke adverteerders en activiteiten bij uw organisatie passen. Wij kennen daarom de zoektocht naar het vinden van balans tussen waarden, belangenbehartiging en dienstverlening.

OnderwijsMedia adviseert u graag hoe teruglopende inkomsten uit abonnees en advertenties gecompenseerd kunnen worden. Ook kunnen wij u adviseren over de optimale crossmediale mix om uw lezers en leden te blijven boeien en binden. Tot slot hebben wij doeltreffende oplossingen voor de veranderende vraag van adverteerders.

 

Geïnteresseerd?

We maken graag een (online) afspraak met u om de mogelijkheden te kunnen bespreken.

Neem hiervoor contact op met
Erik Trimp: erik.trimp@onderwijsmedia.nl of via 06 536 45 801 of
via onderstaand contactformulier in.