Hét vakblad voor onderwijsmensen

zorg primair

Titel: Zorg Primair
Uitgever:
CNV Onderwijs
Onderwijstype: Primair en speciaal onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten & docenten

Zorg Primair is het vakblad gericht op onderwijspersoneel uit het primair en speciaal onderwijs. Het magazine bericht over de onderwijspraktijk en hoe leerkrachten voortdurend bezig zijn om passend onderwijs in de praktijk vorm te geven. Daarnaast is er veel aandacht voor opleiding, (na)scholing en verdere professionalisering van de leerkracht. Het magazine wordt verzonden naar alle leden binnen het Primair Onderwijs van CNV Onderwijs

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over cnv onderwijs

Zorg Primair wordt uitgegeven door CNV Onderwijs. CNV Onderwijs is dé vakvereniging van en voor mensen die werken, gewerkt hebben of gaan werken in de sector Onderwijs. CNV Onderwijs komt op voor de werknemers, maar ook voor studenten, gepensioneerden en anders actieven (mensen met een uitkering). Van het primair- tot en met het hoger beroepsonderwijs.