Selecteer een pagina

Dé onderwijskundige kennisportal voor basis- en voortgezet onderwijs

wij-leren.nl

Titel: Wij-leren.nl
Uitgever:
Wij-leren.nl
Onderwijstype: Basisonderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: Leraren, directies en ouders

 

Wij-leren.nl is een onderwijskundige kennisportal met meer dan 2.500 artikelen, onderzoeken en boekrecensies, alsmede een uitgebreid begrippenkader. Meer dan honderd experts schrijven over actuele ontwikkelingen in het onderwijs. Elk kwartaal verschijnt een overzicht van nieuwe boeken. Wij-leren.nl ontvangt meer dan 260.000 unieke bezoekers per maand en heeft daarmee een erg groot bereik in de onderwijswereld. Naast de website is er ook een veelgelezen digitale nieuwsbrief.

De onderwijskundige kennisportal voor primair en voortgezet onderwijs

wij-leren.nl

Titel: Wij-leren.nl
Uitgever:
Wij-leren
Onderwijstype: Primair Onderwijs & Voortgezet Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten, docenten, begeleiders, mentoren, decanen & ouders

 

Wij-leren.nl is een onderwijskundige kennisportal met meer dan 2.500 (verdiepende) artikelen,  onderzoeken, boekrecensies en een uitgebreid begrippenkader. Meer dan honderd experts schrijven over actuele ontwikkelingen. Elk kwartaal verschijnt een overzicht van nieuwe boeken. Wij-leren.nl ontvangt meer dan 260.000 bezoekers per maand.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020-33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over wij-leren

Wij-leren.nl is een platform waarop kwalitatieve kennis over het onderwijs gedeeld wordt in een samenhangende context. Wij-leren.nl biedt hiermee duiding, snelle informatievoorziening en een onderwijskundig totaalplaatje. De kennis wordt gratis beschikbaar gesteld via de website, de digitale nieuwsbrief en sociale media.