Selecteer een pagina

Vakblad met 100% dekking in het voortgezet onderwijs

VO-raad

Titel: VO-magazine
Uitgever:
VO-raad
Onderwijstype: Voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolleiders, directies en schoolbesturen

VO-magazine informeert de leden van de VO-raad en andere belangstellenden over alle belangrijke thema’s en actuele ontwikkelingen binnen het voorgezet onderwijs. De VO-raad behartigt de belangen van het voortgezet onderwijs bij overheid, politiek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. VO-actueel is de digitale nieuwsbrief van de VO-raad. In deze nieuwsbrief kunnen vacatures voor bestuurders, schoolleiders en teamleiders worden opgenomen. De vacatures worden ook op de website van de VO-raad geplaatst.

100% bereik in het voortgezet onderwijs

VO-magazine & VO-actueel

Titel: VO-magazine en VO-actueel
Uitgever:
VO-raad
Onderwijstype: Voortgezet Onderwijs
Doelgroep: Schoolleiders, directies & bestuurders

Het VO-magazine wordt verstuurd aan schoolleiders, directies en bestuurders. Het is het medium om deze doelgroep te bereiken. Het informeert de leden van de VO-raad en andere belangstellenden over alle belangrijke thema’s en actuele ontwikkelingen binnen het voorgezet onderwijs. VO-magazine stimuleert het debat over de eigen beleidsagenda en in de sector.

VO-actueel is de digitale nieuwsbrief van de VO-Raad. In deze nieuwsbrief kunnen vacatures voor bestuurders, schoolleiders en teamleiders worden opgenomen. De vacature wordt dan ook op de website van de VO-raad geplaatst.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over VO-Raad

VO-magazine en VO-actueel zijn uitgaven van de VO-raad. De VO-raad is een vereniging van scholen die vrijwel alle schoolbesturen in het voortgezet onderwijs vertegenwoordigt. De VO-raad behartigt de belangen van het onderwijs bij overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.