Selecteer een pagina

Hét vakblad voor voortgezet onderwijs

Van 12 tot 18

Titel: Van Twaalf tot Achttien 
Uitgever:
Ten Brink
Onderwijstype: Voortgezet onderwijs
Doelgroep: Leraren, schoolleiders, directies en schoolbesturen

Van 12 tot 18 bestaat uit een gerenommeerd vakblad, ondersteund door een digitale nieuwsbrief en een website, dat zich toespitst op het voortgezet onderwijs. Van 12 tot 18 volgt de veranderingen in het voorgezet onderwijs op de voet en kiest maandelijks die onderwerpen die in het brandpunt van de belangstelling staan. In compacte en vlot geschreven artikelen wordt de vertaalslag gemaakt van nieuwe beleidsinzichten naar de praktijk van het klaslokaal. Inspiratie, motivatie en leren van vakgenoten zijn de principes waarop de redactionele formule van het blad gebaseerd is.

Vakblad voor voortgezet onderwijs

Van twaalf tot achttien

Titel: VanTwaalfTotAchttien 
Uitgever:
Ten Brink Uitgeverij
Onderwijstype: Kinder Opvang, Primair Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten, docenten, begeleiders, mentoren & decanen 

Voortgezet onderwijs is een uitdagend en maatschappelijk gezien cruciaal werkterrein. Het vraagt om docenten die volledig geïnformeerd zijn over alle zaken die betrekking hebben op hun beroepspraktijk.  Van twaalf tot achttien volgt de veranderingen op de voet en kiest maandelijks die onderwerpen die in het brandpunt van de aandacht staan. In compacte en vlot geschreven artikelen wordt de vertaalslag gemaakt van nieuwe beleidsinzichten naar de praktijk van het klaslokaal. Inspiratie, motivatie en leren van vakgenoten zijn de principes waarop de redactionele formule van het blad gebaseerd is.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over ten brink 

Van 12 tot 18 is een uitgave van Ten Brink. De magazines van Ten Brink voorzien leraren en bestuurders in het onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.