Vakblad voor voortgezet onderwijs

Van twaalf tot achttien

Titel: Van Twaalf tot Achttien 
Uitgever:
Ten Brink Uitgevers
Onderwijstype: Voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten, docenten, begeleiders, mentoren & decanen

Voortgezet onderwijs is een uitdagend en maatschappelijk gezien cruciaal werkterrein. Het vraagt om docenten die volledig geïnformeerd zijn over alle zaken die betrekking hebben op hun beroepspraktijk.  Van Twaalf tot Achttien volgt de veranderingen op de voet en kiest maandelijks die onderwerpen die in het brandpunt van de aandacht staan. In compacte en vlot geschreven artikelen wordt de vertaalslag gemaakt van nieuwe beleidsinzichten naar de praktijk van het klaslokaal. Inspiratie, motivatie en leren van vakgenoten zijn de principes waarop de redactionele formule van het blad gebaseerd is.

Vakblad voor voortgezet onderwijs

Van twaalf tot achttien

Titel: VanTwaalfTotAchttien 
Uitgever:
Ten Brink Uitgeverij
Onderwijstype: Kinder Opvang, Primair Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten, docenten, begeleiders, mentoren & decanen 

Voortgezet onderwijs is een uitdagend en maatschappelijk gezien cruciaal werkterrein. Het vraagt om docenten die volledig geïnformeerd zijn over alle zaken die betrekking hebben op hun beroepspraktijk.  Van twaalf tot achttien volgt de veranderingen op de voet en kiest maandelijks die onderwerpen die in het brandpunt van de aandacht staan. In compacte en vlot geschreven artikelen wordt de vertaalslag gemaakt van nieuwe beleidsinzichten naar de praktijk van het klaslokaal. Inspiratie, motivatie en leren van vakgenoten zijn de principes waarop de redactionele formule van het blad gebaseerd is.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over ten brink uitgevers

Van Twaalf tot Achttien is een uitgave van Ten Brink Uitgevers te Meppel, in samenwerking met diverse partners. Ten Brink Uitgevers staat voor eeuwenlange educatieve communicatie. De magazines van Ten Brink Uitgevers voorzien docenten en bestuurders in primair, voortgezet en speciaal onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.