Vakblad voor management, bestuur en toezicht

schoolmanagement totaal

Titel: Schoolmanagement Totaal
Uitgever:
Sdu
Onderwijstype: Primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hoger onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Schoolmanagement Totaal voorziet de onderwijsmanager binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroeps- en volwasseneneducatie van zowel praktische als juridische informatie. De website bevat alle wet- en regelgeving en onderwijsjurisprudentie, maar ook unieke commentaren hierop.  Bovendien biedt de website dagelijks nieuwscolumns, een opiniepagina, een vraag-en-antwoordservice en een landelijk overzicht van belangrijke studiedagen en congressen.

Vakblad voor management, bestuur en toezicht

schoolmanagement totaal

Titel: SchoolManagement Totaal
Uitgever:
Sdu
Onderwijstype: Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroeps Onderwijs, Hoger Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

SchoolManagement Totaal voorziet de onderwijsmanager binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroeps-en volwasseneducatie van zowel praktische als juridische informatie. De website bevat alle wet-en regelgeving en onderwijsjurisprudentie, maar ook unieke commentaren hierop.  Bovendien biedt de website dagelijks nieuws columns, een opiniepagina, een vraag & antwoordservice, en een landelijk overzicht van belangrijke studiedagen en congressen.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over sdu

Schoolmanagement Totaal is een uitgave van Sdu. Sdu is een diverse, multimediale leverancier van vakinformatie. Een kennisbedrijf waar ruim 300 medewerkers internationale knowhow op het gebied van wet- en regelgeving vertalen naar de praktijk van alledag. Sdu is actief op vier deelgebieden: juridisch, fiscaal, overheid en bedrijfsleven.