Hét vakblad voor onderwijsmensen

Schooljournaal

Titel: Schooljournaal 
Uitgever: 
CNV Onderwijs
Onderwijstype: Primair onderwijs, voortgezet onderwijs. mbo en hbo
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten & docenten

Schooljournaal is hét blad van CNV Onderwijs met een oplage van 51.000 exemplaren. Hij wordt elke drie weken verstuurd naar de leden, bestaande uit leraren, onderwijsondersteuners en directieleden in basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Verder ligt het in de personeelskamers van bijna alle scholen, bij veel media en in bibliotheken. Het blad stelt de lezers op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en van diverse trainingen, congressen, evenementen en ledenvoordelen. Schooljournaal is dus hét medium om een grote, brede én geïnteresseerde doelgroep te bereiken voor personeelsadvertenties.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over CNV ONDERWIJS

Schooljournaal wordt uitgegeven door CNV Onderwijs. CNV Onderwijs is dé vakvereniging van en voor mensen die werken, gewerkt hebben of gaan werken in de sector Onderwijs. CNV Onderwijs komt op voor de werknemers, maar ook voor studenten, gepensioneerden en anders actieven (mensen met een uitkering). Van het primair- tot en met het hoger beroepsonderwijs.