het tijdschrift voor de remedial teacher

Remedial teaching

Titel: Remedial Teaching
Uitgever: 
LBTR
Onderwijstype: Primair-, voortgezet onderwijs & mbo
Doelgroep: RT & IB’ers

Het Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching. Aan bod komen onderwerpen als diagnostiek en behandeling van lees-, spelling-, reken- en motorische problemen, het gebruik van de bruikbaarheid van de remedial teaching binnen basis- en voortgezet onderwijs. Maar ook aandacht voor recensies op het gebied van nieuw op de markt geïntroduceerde boeken, methodes en spellen.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over LBRT

De LBRT is de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers. De vereniging is opgericht voor alle remedial teachers zowel in het basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs. Daarnaast kunnen RT’ers die werkzaam zijn vanuit een eigen praktijk, zich bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers aansluiten.