Selecteer een pagina

Krant en website omtrent de Nationale Onderwijsweek

Nationale Onderwijsweek

Titel: Nationale Onderwijskrant
Uitgever:
Stichting Nationale Onderwijsweek
Onderwijstype: Basisonderwijs en voortgezet onderwijs, mbo en pabo
Doelgroep: Leraren, schoolleiders, directies en schoolbesturen

 

De Nationale Onderwijskrant is een uitgave van de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Nationale Onderwijsweek vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De krant verschijnt met een preview in april en een dubbeldikke uitgave in september. Naast de krant is er de website NationaleOnderwijsweek.nl, waarop gedurende het jaar alle scholen worden geïnformeerd over de diversiteit aan activiteiten.

Nationale onderwijskrant

Titel: Nationale Onderwijskrant & NationaleOnderwijsweek.nl
Uitgever:
Stichting Nationale Onderwijsweek
Onderwijstype: Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs & Middelbaar Beroeps Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten & docenten

De Nationale Onderwijskrant, is een uitgave van de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Nationale Onderwijsweek vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De krant verschijnt met een preview in April en een dubbeldikke uitgave in September. De gemiddelde oplage bedraagt tussen de 30.000 (april) en 80.000 (oktober) exemplaren.

De krant besteedt onder andere aandacht aan activiteiten in het kader van de Nationale OnderwijsWeek zoals de Onderwijsstad van het Jaar en Onderwijsfilm van het jaar. Naast de krant is er de website NationaleOnderwijsWeek.nl, waarop gedurende het jaar alle scholen worden geïnformeerd over de diversiteit aan activiteiten.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over Stichting Nationale Onderwijsweek

De Stichting Nationale Onderwijsweek organiseert ieder jaar de Nationale Onderwijsweek in de eerste week van oktober. Het is een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. Het bestuur van de Stichting Nationale Onderwijsweek bestaat uit vertegenwoordigers uit het onderwijs en uit organisaties die direct bij het onderwijs betrokken zijn.