Nationale onderwijskrant

Titel: Nationale Onderwijskrant
Uitgever:
Stichting Nationale Onderwijsweek
Onderwijstype: Primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten & docenten

 

De Nationale Onderwijskrant, is een uitgave van de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Nationale Onderwijsweek vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De krant verschijnt met een preview in April en een dubbeldikke uitgave in September. De gemiddelde oplage bedraagt tussen de 30.000 (april) en 80.000 (oktober) exemplaren. De krant besteedt onder andere aandacht aan activiteiten in het kader van de Nationale Onderwijsweek zoals de Onderwijsstad van het Jaar en Onderwijsfilm van het jaar.

Naast de krant is er de website NationaleOnderwijsweek.nl, waarop gedurende het jaar alle scholen worden geïnformeerd over de diversiteit aan activiteiten.

Nationale onderwijskrant

Titel: Nationale Onderwijskrant & NationaleOnderwijsweek.nl
Uitgever:
Stichting Nationale Onderwijsweek
Onderwijstype: Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs & Middelbaar Beroeps Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten & docenten

De Nationale Onderwijskrant, is een uitgave van de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Nationale Onderwijsweek vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De krant verschijnt met een preview in April en een dubbeldikke uitgave in September. De gemiddelde oplage bedraagt tussen de 30.000 (april) en 80.000 (oktober) exemplaren.

De krant besteedt onder andere aandacht aan activiteiten in het kader van de Nationale OnderwijsWeek zoals de Onderwijsstad van het Jaar en Onderwijsfilm van het jaar. Naast de krant is er de website NationaleOnderwijsWeek.nl, waarop gedurende het jaar alle scholen worden geïnformeerd over de diversiteit aan activiteiten.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020-33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over Stichting Nationale Onderwijsweek

De Nationale Onderwijsweek (NOW) wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Stichting Nationale Onderwijsweek ziet onderwijs als de motor van de samenleving: onderwijs als motor voor leven, leren en werken. De Stichting Nationale Onderwijsweek wil daarom blijvend ieder jaar in de eerste volle week van oktober alle aandacht schenken aan het onderwijs en haar professionals.