Selecteer een pagina

Voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs

VOS/ABB

Titel: Naar School!
Uitgever:
VOS/ABB
Onderwijstype: Basisonderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolleiders, directies en schoolbesturen

Naar School! is hét blad van, voor en over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs in Nederland en is de officiële uitgave van VOS/ABB. Naast het blad verstuurt VOS/ABB elke week twee digitale nieuwsbrieven, één voor het basisonderwijs en één voor het voortgezet onderwijs.

Voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs

naar school! 

Titel: Naar School! en e-mailnieuwsbrief
Uitgever:
VOS/ABB
Onderwijstype: Primair Onderwijs & Voortgezet Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Magazine Naar School! is hét blad van, voor en over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs in Nederland. Naar School! is de officiële uitgave van VOS/ABB Vereniging Openbare Scholen/Algemene Besturenbond

VOS/ABB brengt naast het magazine elke week op maandag twee e-mailnieuwsbrieven uit, één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs.
Deze mailnieuwsbrieven worden 40x per jaar verzonden aan geregistreerde leden van de VOS/ABB.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

over VOS/ABB

VOS/ABB is de vereniging voor openbare en algemeen toegankelijke scholen. De vereniging behartigt de belangen van bestuur, management en medezeggenschap in het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. Bij VOS/ABB zijn bijna 300 besturen met in totaal ruim 2.200 scholen aangesloten.