Voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs

Naar school!

Titel: Naar School!
Uitgever:
VOS/ABB
Onderwijstype: Primair onderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Het magazine Naar School! is hét blad van, voor en over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs in Nederland. Naar School! is de officiële uitgave van VOS/ABB of de Vereniging Openbare Scholen/Algemene Besturenbond.

VOS/ABB brengt naast het magazine elke week op maandag twee e-mailnieuwsbrieven uit, één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. Deze nieuwsbrieven worden 40x per jaar verzonden aan geregistreerde leden van de VOS/ABB.

Voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs

naar school! 

Titel: Naar School! en e-mailnieuwsbrief
Uitgever:
VOS/ABB
Onderwijstype: Primair Onderwijs & Voortgezet Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Magazine Naar School! is hét blad van, voor en over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs in Nederland. Naar School! is de officiële uitgave van VOS/ABB Vereniging Openbare Scholen/Algemene Besturenbond

VOS/ABB brengt naast het magazine elke week op maandag twee e-mailnieuwsbrieven uit, één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs.
Deze mailnieuwsbrieven worden 40x per jaar verzonden aan geregistreerde leden van de VOS/ABB.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over VOS/ABB

Naar School! Is een uitgave van VOS/ABB. VOS/ABB is de vereniging voor openbare en algemeen toegankelijke scholen. De vereniging behartigt de belangen van bestuur, management en medezeggenschap in het openbaar en algemeen toegankelijk primair en voortgezet onderwijs. Bij VOS/ABB zijn bijna 300 besturen met in totaal ruim 2200 scholen aangesloten. Op al deze scholen zitten circa 700.000 leerlingen.