Het magazine van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding

lichamelijke opvoeding

Titel: Lichamelijke Opvoeding
Uitgever:
Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding
Onderwijstype: Primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
Doelgroep: Leerkrachten & docenten

Het magazine Lichamelijke Opvoeding biedt informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op het vakgebied van bewegingsonderwijs in en rondom de school. Vol met inspirerende praktijkartikelen, trends en nieuws, meeslepende columns, prikkelende discussies, interessante reportages en spraakmakende artikelen. Het magazine verschijnt negen keer per jaar en is het officieel orgaan van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding.

Naast het magazine verschijnt wekelijks de nieuwsbrief van de KVLO: Goed Leren Bewegen.

Het magazine van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding

lichamelijke opvoeding

Titel: Lichamelijke Opvoeding
Uitgever:
Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding
Onderwijstype: Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroeps Onderwijs
Doelgroep: Leerkrachten & docenten

Het magazine Lichamelijke opvoeding biedt informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op het vakgebied van bewegingsonderwijs in en rondom de school.. Vol met inspirerende praktijkartikelen, trends en (politiek) nieuws, meeslepende columns, prikkelende discussies, interessante reportages en spraakmakende artikelen. Het Magazine verschijnt negen keer per jaar is het officieel orgaan van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding

De KVLO is dé belangenvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding èn combinatiefunctionarissen onderwijs en sport. Als grootste lerarenvereniging maakt de vereniging zich hard voor voldoende en goed bewegingsonderwijs en voor de belangen van meer dan 10.000 leden.