Selecteer een pagina

Hét magazine voor leraren lichamelijke opvoeding

KVLO

Titel: Lichamelijke Opvoeding
Uitgever:
KVLO
Onderwijstype: Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
Doelgroep: Leraren lichamelijke opvoeding

Het magazine Lichamelijke Opvoeding biedt informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op het vakgebied van bewegingsonderwijs in en rondom de school. Het blad staat vol met nieuws, inspirerende artikelen over de praktijk, meeslepende columns en interessante reportages. Lichamelijke Opvoeding is het officiële vakblad van de KVLO. Naast het magazine verstuurt de KVLO wekelijks een digitale nieuwsbrief onder de naam Goed Leren Bewegen en is er ook een website vol handige informatie voor docenten lichamelijke opvoeding.

Het magazine van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding

lichamelijke opvoeding

Titel: Lichamelijke Opvoeding
Uitgever:
Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding
Onderwijstype: Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroeps Onderwijs
Doelgroep: Leerkrachten & docenten

Het magazine Lichamelijke opvoeding biedt informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op het vakgebied van bewegingsonderwijs in en rondom de school.. Vol met inspirerende praktijkartikelen, trends en (politiek) nieuws, meeslepende columns, prikkelende discussies, interessante reportages en spraakmakende artikelen. Het Magazine verschijnt negen keer per jaar is het officieel orgaan van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over KVLO

De KVLO is dé belangenvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding. Als grootste lerarenvereniging maakt de KVLO zich hard voor voldoende en goed bewegingsonderwijs. De KVLO behartigt de belangen van meer dan 10.000 leden.