Selecteer een pagina

Tijdschrift voor de hedendaagse leerkracht in het basisonderwijs

JUF & MEESTER

Titel: Juf & Meester
Uitgever:
Malmberg
Onderwijstype: Leerkrachten basisonderwijs
Doelgroep: Leraren

Juf & Meester is een magazine dat met een positieve en praktische blik naar het leven op en rond de basisschool kijkt. Het blad behandelt alle zaken die een schooldag zo leuk, lastig en vooral boeiend maken. Leerkrachten kunnen Juf & Meester gratis op school ontvangen bij aanmelding voor Mijn Malmberg. Mijn Malmberg is een gratis website voor leerkrachten, waar meer dan 36.000 leerkrachten in het basisonderwijs gebruik van maken.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

over MALMBERG

Juf & Meester is een uitgave van Malmberg. Malmberg is een educatieve uitgeverij die kinderen inspireert om talenten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Malmberg ontwikkelt moderne leeroplossingen voor de onderwijsuitdaging van vandaag en morgen. Dit met als doel leerkrachten en docenten in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo te ondersteunen bij de dagelijkse lespraktijk.