het tijdschrift voor de hedendaagse leerkracht
in het basisonderwijs

JUF & MEESTER

Titel: Juf & Meester
Uitgever:
Uitgeverij Malmberg
Onderwijstype: Primair Onderwijs
Doelgroep: Leerkrachten

Juf en Meester kijkt met een positieve en praktische blik naar het leven op en rond de basisschool en behandelt alle zaken die een schooldag zo leuk, lastig en vooral boeiend maken. Leerkrachten kunnen Juf & Meester gratis op school ontvangen bij aanmelding voor Mijn Malmberg. Mijn Malmberg is een gratis site voor leerkrachten. Meer dan 36.000 leerkrachten in het basisonderwijs maken er gebruik van.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over uitgeverij MALMBERG

Malmberg is een educatieve uitgeverij die kinderen inspireert om talenten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Malmberg ondersteunt leerkrachten bij de dagelijkse lespraktijk. Malmberg ontwikkelt doorlopend leeroplossingen voor de onderwijsuitdagingen van vandaag en morgen. De lesmethodes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo zijn praktisch, motiverend en effectief.