Vakblad voor management en bestuur van hbo-
en wo-instellingen

HO Management

Titel: HO Management
Uitgever:
Sdu
Onderwijstype: Hbo en wetenschappelijk onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Het tijdschrift HO Management is een actuele signalerende informatiebron, die ervoor zorgt dat management en schoolbestuur binnen het hbo en wo op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en beleid voor het hoger onderwijs. Het geeft de praktische consequenties hiervan aan voor organisaties. Met inhoudelijke en praktische informatie, tips en trucs, praktijkvoorbeelden en interviews.

Vakblad voor management en bestuur van hbo- en wo-instellingen

HO Management

Titel: HO Management
Uitgever:
Sdu
Onderwijstype: Hoger Onderwijs, Wetenschappelijk Onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders & directie

Het tijdschrift HO Management is een actuele signalerende informatiebron, die ervoor zorgt dat management en schoolbestuur binnen het HBO en WO op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en beleid voor het hoger onderwijs. Het geeft de praktische consequenties hiervan aan voor organisaties. Met inhoudelijke en praktische informatie, tips en trucs, praktijkvoorbeelden en interviews.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over sdu

Sdu is een diverse, multimediale leverancier van vakinformatie. Een kennisbedrijf waar ruim 300 medewerkers internationale knowhow op het gebied van wet- en regelgeving vertalen naar de praktijk van alledag. SDU is actief op vier deelgebieden: juridisch, fiscaal, overheid en bedrijfsleven.