Selecteer een pagina

Platform voor opinie en onderzoek in het onderwijs

didactief

Titel: Didactief
Uitgever:
Ten Brink
Onderwijstype: Basisonderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: Leraren, directies, onderwijsbegeleiders en onderzoekers

Didactief is een onafhankelijk onderwijsvakblad dat zich ten doel stelt actuele onderzoeksresultaten toegankelijk te maken voor een groot publiek. Daarnaast wil het blad het debat over onderwijs stimuleren. Naast het vakblad wordt er 24 keer per jaar een digitale nieuwsbrief verstuurd, verschijnen er twee specials en is er een actuele website die veel bezocht wordt.

Platform voor opinie en onderzoek voor de schoolpraktijk

didactief 

Titel: Didactief
Uitgever:
Ten Brink Uitgevers
Onderwijstype: Primair onderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolbestuurders, schoolleiders, directie, leerkrachten, docenten, begeleiders, mentoren & decanen

 

Didactief is een onafhankelijk onderwijsvakblad en stelt zich ten doel actuele onderzoeksresultaten toegankelijk te maken voor een groot onderwijspubliek. Daarnaast wil het blad het debat over onderwijs stimuleren. Didactief is het vakblad voor primair en voortgezet onderwijs.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 030 – 210 23 86 
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over ten brink 

Didactief is een uitgave van Ten Brink Uitgevers. De magazines van Ten Brink voorzien leraren en bestuurders in het onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.