Magazine over onderwijsvernieuwing in het basisonderwijs

De nieuwe leraar

Titel: De Nieuwe Leraar
Uitgever: 
Ten Brink
Onderwijstype: Basisonderwijs en speciaal onderwijs
Doelgroep: Leraren

De Nieuwe Leraar is een magazine voor nieuwsgierige leraren in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. De Nieuwe Leraar gaat over de leerkracht en laat zien hoeveel goede ideeën er iedere dag in praktijk worden gebracht. Het blad wordt dan ook veel gelezen en geraadpleegd door leraren. De Nieuwe Leraar heeft ook een website waarin alle artikelen terug te vinden zijn voor leden.

Lijfblad voor nieuwsgierige leraren in primair onderwijs

De nieuwe leraar

Titel: De Nieuwe Leraar
Uitgever: 
Ten Brink Uitgevers
Onderwijstype: Primair Onderwijs
Doelgroep: Leerkrachten & docenten

De Nieuwe Leraar is hét platform voor nieuwsgierige leraren in het primair onderwijs. Het is een podium om het gesprek te voeren over ervaringen in het onderwijs. De Nieuwe Leraar gaat over de leerkracht en laat zien hoeveel goede ideeën er iedere dag in praktijk worden gebracht.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over ten Brink

De Nieuwe Leraar is een uitgave van Ten Brink Uitgevers. De magazines van Ten Brink voorzien leraren en bestuurders in het onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.