Relevant voor de praktijk

Basisschoolmanagement 

Titel: Basisschoolmanagement
Uitgever: 
Wolters Kluwer
Onderwijstype: Primair onderwijs
Doelgroep: Schoolleiders, directies & bestuurders

Basisschoolmanagement is al jaren hét gezaghebbende, onafhankelijke tijdschrift voor schoolleiders, directeuren en bestuurders in het primair onderwijs. Het magazine biedt de schoolleider in het primair onderwijs informatie over personeelsmanagement, financieel management, materiële instandhouding van de school, leerlingenzorg en leerlingbegeleiding, onderwijskundig leiderschap, ICT en managementvaardigheden. De artikelen zijn prettig leesbaar, to-the-point en geselecteerd op relevantie voor de praktijk.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

over wolters kluwer

Basisschoolmanagement wordt uitgegeven door Wolters Kluwer. Als wereldwijde leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten legt Wolters Kluwer zich erop toe professionals in staat te stellen beter zaken te doen en complexe problemen vol vertrouwen op te lossen in een voortdurend veranderende wereld.