Agenda voor docenten

Titel: Agenda voor docenten
Uitgever:
Ten Brink Uitgevers
Onderwijstype: Voortgezet onderwijs
Doelgroep: Schoolleiders, directies, bestuurders, leerkrachten & docenten

Ieder jaar gebruiken meer dan 10.000 docenten uit het voortgezet onderwijs en secundair beroepsonderwijs de Agenda voor docenten. De Agenda voor docenten is ontwikkeld op basis van docenteninput en tips met als uitkomst een uitgekiende agenda die vooral nuttig en handig is. De agenda heeft een gebruiksvriendelijke indeling, ruimte voor roosters en handige cijfer- en omrekentabellen. School en privé kunnen worden gecombineerd in één agenda.

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

T. 020 – 33 08 998
E. sales@onderwijsmedia.nl

Over Ten Brink uitgevers

Agenda voor docenten wordt uitgegeven door Ten Brink Uitgevers in samenwerking met Van 12 tot 18 en de Nationale Onderwijsweek. Ten Brink Uitgevers staat voor eeuwenlange educatieve communicatie. De magazines van Ten Brink Uitgevers voorzien docenten en bestuurders in primair, voortgezet en speciaal onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.