Selecteer een pagina

verhuisd

Utrecht, 1 januari 2020

OnderwijsMedia; verhuizing, uitbreiding van de organisatie en nieuwe mogelijkheden!

Van de Hoofdstad naar de Domstad
Per 1 januari 2020 is OnderwijsMedia naar Utrecht verhuisd. Vlakbij de Dom van Utrecht – de onderwijsstad van Nederland- en midden in het groen van Landgoed Oud Amelisweerd is Domus Educa, broedplaats voor onderwijsvernieuwing gevestigd. Hypermoderne voorzieningen gecombineerd met een eeuwenoude hofstede en een natuurrijke omgeving. Sinds begin 2019 opereert OnderwijsMedia onder de vleugels van Domus Educa; vanaf 1 januari 2020 is OnderwijsMedia daar ook gevestigd.

Vertrouwde en nieuwe gezichten
Naast de vertrouwde medewerkers is onze organisatie uitgebreid met Martijn Buisman ( IT & Operations), Lane Stadelmaier (Online & Webmaster) en Stan Haver (Traffic). Met meer dan 25 jaar ervaring, toonaangevende media en een ongeëvenaard (relevant) bereik bij alle onderwijsprofessionals helpen wij u graag om uw doelen te bereiken.

Nieuwe mogelijkheden; de OnderwijsRedactie
Onderwijsmedia is de specialist en innovatieve partner voor media-advies en -exploitatie.

Door de samenwerking tussen OnderwijsMedia en de OnderwijsRedactie kunnen we u nu ook helpen met het ontwikkelen van een volledige mediastrategie, het samenstellen van een tijdelijke redactie, het schrijven van inhoudelijke artikelen of de productie van uw eigen (online) magazine of site. De OnderwijsRedactie heeft aan één woord genoeg!
Neem svp contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken; www.deonderwijsredactie.nl.

Namens het OnderwijsMedia team,

Erik Trimp
Directeur

Correspondentieadres
OnderwijsMedia
Postbus 85098
3508 AB Utrecht
www.onderwijsmedia.nl
+31 (0)30-210 23 86

Bezoekadres
OnderwijsMedia
Hofstede Wiltenburg/ Oud Amelisweerd
Provincialeweg 116
3981 AT Bunnik